Breekt je haar?
Laat je haar dan door jouw kapper behandelen met KeraCare Super Reconstructor. Een treatment die het breken tegen gaat.

>> Terug

Beschermt jouw kapper je haar tegen relax?
Relaxen is een chemisch proces en daarom best aggressief voor je haar. Jouw kapper dient je haar daarom te beschermen met Affirm Protecto (een voorbehandeling). Je kunt het vergelijken met het strijken van een kledingstuk. Als je een strijkijzer plaatst op een kledingstuk en even naar het toilet loopt, dan zit er een gat in als je terug komt. Sommige mensen hebben thuis een plastic kapje om hun strijkijzer die het kledingstuk toch glad maakt, maar nooit het kledingstuk zal beschadigen. Dat plastic kapje heet in kapperstaal de Protecto.

>> Terug

Heb je na een curly behandeling aan de ene kant meer krullen, dan aan de andere kant?
Dit komt doordat er geen extra krulversteviger in het assortiment van andere curly merken is opgenomen. Avlon heeft de Ferm Strengthening Lotion in het curly pakket, die ervoor zorgt dat je over je gehele hoofd mooie krullen hebt.

>> Terug

Wat moet je doen als je je oude weavehaar eruit haalt om vervolgens nieuwe in te brengen?
Veel vrouwen vergeten hun eigen haar te verzorgen als ze weavehaar in hebben. Je eigen haar dient te allen tijde ook verzorgd te worden. Je haar moet met een goede shampoo zoals de KeraCare Hydrating Detangling Shampoo (die conditionerende ingredienten bevat) gewassen worden en vervolgens geconditioneerd worden met KeraCare Humecto Creme Conditioner (15 minuten in laten trekken met een kapje zonder droogkap).

>> Terug

Hoe behoud je langer de kleur in je haar?
KeraCare Color Treated Shampoo & KeraCare Color Treated Conditioner bevatten speciale ingredienten die zorgen voor een langer behoud van je kleur.

>> Terug

Wat moet je doen als je haar is beschadigd en je ook nog wilt relaxen?
Onze FiberGuard Creme Relaxer & FiberGuard Sensitive Scalp Relaxer zijn speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en beter te beschermen tegen verdere beschadiging.

>> Terug

Bestaat er een relax die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar?
FiberGuard Creme Relaxer & FiberGuard Sensitive Scalp Relaxer zijn tevens ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Beschermen gekleurd haar veel beter.

>> Terug

Heb je last van haarroos en lijkt niets te helpen?
Regelmatig je haar verzorgen met KeraCare Dry Itchy Scalp Shampoo, Conditioner en Glossifier (haarvet) verminderen en voorkomen op den duur de terugkeer van haarroos.

>> Terug

Heb je haarroos en heb je last van een branderige hoofdhuid tijdens het relaxen?
Affirm Dry Itchy Scalp Relax is speciaal ontwikkeld voor mensen die haarroos of een jeukerige of schilferige hoofdhuid hebben. Het is een relax die menthol bevat en dus de hoofdhuid afkoelt gedurende het relaxproces.

>> Terug

Zit je haar ook altijd in de klit na het wassen?
KeraCare Hydrating Detangling Shampoo bevat conditionerende ingredienten die het haar zacht en gemakkelijk kambaar maken.

>> Terug